Föremålet för bolagets verksamhet är måleriverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Kostrådgivning enskilt och föreläsningar i grupp inom kost, hälsa och personlig utveckling, delvis med rå kost som inriktning.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 034 | 4 506 | 3 727 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 157 | 251 | 497 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 152 | 253 | 497 |
Årets resultat (tkr) | 117 | 199 | 392 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 364 | 1 662 | 1 206 |
Antal anställda | 3 | 3 | 2 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 4 034 | 4 506 | 3 727 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 157 | 251 | 497 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 152 | 253 | 497 |
Årets resultat (tkr) | 117 | 199 | 392 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 364 | 1 662 | 1 206 |
Tillgångar (tkr) | 1 364 | 1 662 | 1 206 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 940 | 823 | 725 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 424 | 839 | 481 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 364 | 1 662 | 1 206 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 100 | 100 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 3 | 2 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 345 | 1 502 | 1 864 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 3.9% | 5.6% | 13.3% |
Soliditet | 68.9% | 49.5% | 60.1% |
Kassalikviditet | 321.7% | 198.1% | 250.7% |
Föremålet för bolagets verksamhet är måleriverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Kostrådgivning enskilt och föreläsningar i grupp inom kost, hälsa och personlig utveckling, delvis med rå kost som inriktning.